Leraar / oprichter Ima Juku

Arjan de Vries - Aikido leraar Baarn en Zeist

Na jaren van intensief trainen besloot ik in 2005 om de dojo Ima Juku te openen. In Baarn kon ik een groep starten en besloot ook een locatie te openen in Zeist om het Aikido nog verder te verspreiden. Mijn doel is om Aikido zoveel mogeljik te delen met anderen die het willen leren. 

Mijn motto is: “Aikido is voor het leven.” Het gaat niet alleen om technieken maar ook om relaties! Die veranderen telkens weer en daarom blijft het bij Aikido altijd interessant. Ik heb niet de illusie dat het Aikido dat ik laat zien het ware Aikido is maar ik probeer mijn uiterste best te doen om het pad waarop ik wandel met anderen te delen. 

Aikido heeft mijn leven in positieve zin veranderd en ik beschouw het als een voorrecht om het ook met andere geïnteresseerden te delen. In de dojo word ik geassisteerd door drie gecertificeerde assistent leraren te weten, Dennis Bunt (3de dan), Martijn van Brummelen (3de dan) en Rudi Brouwer (2de dan). Zij nemen de lessen waar als ik niet in de gelegenheid ben en vangen de nieuwe mensen op.

Tot ziens in de dojo!

Arjan de Vries
Godan (5de dan)

Demonstratie Arjan de Vries

begin met chatten
Heb je een vraag?
Chat met Ima Juku
Hoe kan ik je helpen?