Ima Juku Aikido Zeist en Baarn Krijgskunst Martial Art

De leraar

Terug

 

Ima Juku Aikido sinds 2005

Interview radio

Interview krant

Na jaren van intensief trainen besloot ik in 2005 om de dojo Ima Juku te openen. In Baarn kon ik een groep starten en besloot ook een locatie te openen in Zeist om het Aikido nog verder te verspreiden.

 

Mijn doel is om Aikido zoveel mogeljik te delen met anderen die het willen leren. De manier waarop Suganuma Sensei zijn dojo inricht en de wijze waarop hij met de mensen omgaat is voor mij een inspiratie en ik probeer zoveel mogelijk van hem te leren. Dit is ook de reden dat ik naar Japan ga en naar stages van hem waar dat mogelijk is. Mijn motto is: "Aikido is voor het leven." Het gaat niet alleen om technieken maar ook om relaties! Die veranderen telkens weer en daarom blijft het bij Aikido altijd interessant.

 

Ik heb niet de illusie dat het Aikido dat ik laat zien het ware Aikido is maar ik probeer mijn uiterste best te doen om het pad waarop Suganuma Sensei zich bevindt te volgen en zijn manier uit te dragen naar anderen.

 

Aikido heeft mijn leven in positieve zin veranderd en ik beschouw het als een voorrecht om het ook met andere geïnteresseerden te delen.

In de dojo word ik geassisteerd door drie gecertificeerde assistent leraren te weten, Dennis Bunt, Martijn van Brummelen en Rudi Brouwer (allen tweede dan). Zij nemen de lessen waar als ik niet in de gelegenheid ben en vangen de nieuwe mensen op.

 

Tot ziens in de dojo!

 

Arjan de Vries

Godan (5de dan)

Ima Juku

Aikido dojo opgericht in 2005. De dojo wordt geinspireerd door Suganuma Sensei, 8ste dan Shihan uit Japan.

Contact Info

Arjan de Vries, 5de dan

Ima Juku Dojo Cho

0643986593

(tussen 17.00 - 19.00 uur)

e-mail

Openingstijden

Maandag: Zeist 19.45 - 21.00 uur

Donderdag: Baarn 19.45 - 21.00 uur

Proefles volgen?

Voordat je lid wordt, volg je altijd twee gratis proeflessen. Zo kun je ontdekken of Aikido iets voor je is en of je in de groep past.

 

Neem altijd contact op met Ima Juku voor het volgen van de proeflessen!

Proefles volgen?